www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65    |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

011 311 53 64

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber:

+381645496865

 

 
Koloidno srebro
 

 

 

Mobile Cleaner

Sprej sa nanočesticama srebra za dezinfekciju ekrana mobilnih telefona, tableta, računara. Čestice srebra se zadržavaju na površinama uređaja stvarajući elektrostatički film, koji blokira taloženje štetnih patogena i prljavštine, obezbeđujući celodnevnu zaštitu uređaja.

Pakovanje: 20 ml

Cena sa PDV-om: 420 dinara

 

 

Osveživač daha u spreju

 

Osveživač daha u spreju je efikasna prirodna mešavina jona srebra i etarskih ulja mente i morača. Svakodnevna pomoć u održavanju oralne higijene, posebno u slučajevima pojave neprijatnog zadaha, zapaljenja desni, afti, zapaljenja sluznice jezika. Sprej deluje blagotvorno i na sluznicu nosa i sinusa.

Pakovanje: 20 ml

Cena sa PDV-om: 450 dinara

 

 

Sprej za dezinfekciju klima uređaja

Univerzalni sprej sa jonima srebra za dezinfekciju i čišćenje unutrašnjih površina i filtera klima uređaja. Specijalna formula obogaćena jonima srebra, eliminiše patogene na filterima i neutrališe depozite neprijatnih mirisa iz kućišta uređaja.

Pakovanje: 500ml

Cena sa PDV-om: 780 dinara

 

 

Sprej za grlo

Zahvaljujući kombinaciji koloidnog srebra, propolisa i etarskih ulja mente, žalfije, ehinacee i timijana, sprej veoma brzo neutrališe viruse i bakterije u grlu i ustima, sprečava upalne procese i smanjuje osećaj bola i nadražaja grla. Joni srebra neutrališu patogene mikroorganizme, a biljne esencije istovremeno razlažu sekret u gornjem respiratornom traktu i olakšavaju tegobe.

Pakovanje: 50 ml

Cena sa PDV-om: 530 dinara

 

 

Tečnost za ispiranje usta

Tečnost za ispiranje usta sa jonima srebra je mešavina jona srebra i eteričnih ulja mente, žalfije i čajnog drveta. Joni srebra neutrališu loš zadah, eliminišući patogene u ustima. Tečnost pruža dugotrajnu zaštitu od plaka i osvežava dah, ne oštećuje zubnu gleđ i ne suši usnu duplju. Ojačava zubnu gleđ, pomaže u sprečavanju nastanka karijesa i eliminaciji bakterija preostalih nakon pranja zuba.

Pakovanje: 250 ml

Cena sa PDV-om: 590 dinara

 

Cena sa PDV-om: 150 dinara

 

 

Srebrna samočisteća maska sa zeolitom

Srebrna smočisteća maska je maska za višekratnu upotrebu sa jonima srebra, koji smanjuju i neutrališu patogene. Srebrna maska je kreirana ultrazvučnom jonizacijom, tako što se u troslojnu, zaštitnu tkaninu, trajno integrišu joni srebra čistoće 99,99 Ag+ i zeolit klinoptilolit u vidu nevidljivog molekularnog filma debljine1-2 mikrometra.Uz svakodnevno nošenje može se koristiti i do 30 dana, a njena efikasnost se korišćenjem ne smanjuje. Maska se u kontinuitetu može nositi 3 sata, nakon čega je treba skinuti, odložiti na čistu površinu i ostaviti 20 minuta - proces samočišćenja maske.

 

 

Zubna pasta silver

Zubna pasta sa mikro granulama aktivnog uglja i koloidnim srebrom, zahvaljujući specijalnim aktivnim komponentama, delotvorno izbeljuje zube, ne oštećuje gleđ, pruža antibakterijsku zaštitu i sprečava formiranje zubnog kamenca. Aktivni ugalj ima snažna apsorbujuća svojstva, pa upija toksine i zagađujuće supstance. Koloidno srebro sprečava rast mikroorganizama koji prouzrokuju karijes i bolesti desni.

Cena sa PDV-om: 530 dinara

     
                   
     
           
                   
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info