www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65    |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber:

+381645496865

 

 
Koloidno srebro    

Pakovanje: 100 ml

 

Kubanski Losion

Za prevenciju infekcija i negu iritirane kože. Eliminiše neugodne mirise, suvu i grubu kožu, perutanje kože lica, svrab nakon depilacije, ubode insekata, iritaciju kože nakon nanošenja šminke.

Zahvaljujući prirodnom sastavu, bez alkohola i hemije, kubanski losion ne izaziva reakcije na koži, sluzokoži, očima i ustima.

Sadrži ultračisto prirodno srebro, srebro-zeolit, aminokiseline kubanskih biljaka i destilovanu voda.

 

Cena sa PDV-om: 950 dinara

Pakovanje: 200 m

 

Kubanski Šampon sa moringom i srebro zeolitom

Šampon sa moringom i srebro zeolitom je jedinstvena kombinacija jona srebra, srebro zeolita i moringe, sa dodatkom biostimulansa poput koprive, ulja argana, suvih ekstrakata gaveza i divjeg kestena, etarskih ulja bagremota i grejpfruta.

Kombinacija potpuno prirodnih sastojaka ne isušuje kožu glave, već je osvežava, stimulišući obnovu i pravilan rast kose. Moringa sadrži dve esencijalne kiseline za rast kose: Metionin i Cistin. Metionin snabdeva organizam sumporom, koji sprečava opadanje kose, podstiče njen rast i obnavlja ćelije kože glave. Cistin pomaže sintezu proteina, obnavljanje i stvaranje novih ćelija kože, deaktivira slobodne radikale i neutrališe toksine. Tekstura kože glave dobija svež i zdrav izgled.

Biostimulansi, pored moringe, pojačavaju regenerativne procese kose, hrane koren dlake i povećavaju volumen vlasišta. Ne sadrži konzervanse, aditive i alkohol.

lCena sa PDV-om: 1.190 dinara

Pakovanje: 100 ml

 

Kubanski Oral Sprej

Srebro zeolit Oral Sprej je vodeni rastvor koji ima imunostimulišuće dejstvo, antivirusno, antibakterijsko i antigljivično.

Jonsko srebro sa zeolitom je ključni sastojak formule spreja, jednostavnog za upotrebu, a njegova prirodna svojstva mogu efikasno da zaštite od spoljnih patogena.

Srebro zeolitni sprej stvara zaštitnu srebrnu barijeru između sluzokože i spoljnih patogena. Srebrne čestice ostaju na površini sluzokože i uz pomoć zeolita kontinuirano oslobađaju jone srebra koji deluju površinski i ne prodiru u sluzokožu.

Sluzokoža se ne isušuje i hemijski se ne menja već se hidrira, a joni srebra sa zeolitom stvaraju prirodnu zaštitnu mrežu. Ova srebrozeolitna mreža ne dozvoljava da se mikroorganizmi nastane na sluzokoži ili da prodru u strukturu ćelije.

Cena sa PDV-om: od 500 - 990 dinara

 

Pakovanje: 50 ml

 

Srebrna noćna krema sa koenzimom Q10

Jedinstvena formula kombinacije srebrnih jona i regenerativnih biljnih ulja hrani kožu lica prirodnim sastojcima i štiti je od negativnih efekata spoljašnjih uticaja, poput vetra, UV zraka, temperaturnih oscilacija i mikroorganizama. Namenjena je svim tipovima kože. Prirodno žućkasta boja Srebrne noćne kreme je rezultat visokog sadržaja koenzima Q10 - osnovnog sastojka u borbi protiv prevremenog starenja kože. Integrisana ulja ši butera, kakao butera, jojobe, argana i avokada, kremi obezbeđuju naglašeno hidratantne karakteristike. Ekstrakt aloe i ulje semenki grožđa podstiču aktivnu regeneraciu kože licai i hane je antioksidantima. Ne sadrži paraben i veštačke boje.

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

Sprej za dezinfekciju klima uređaja

Univerzalni sprej sa jonima srebra za dezinfekciju i čišćenje unutrašnjih površina i filtera klima uređaja. Specijalna formula obogaćena jonima srebra, eliminiše patogene na filterima i neutrališe depozite neprijatnih mirisa iz kućišta uređaja.

Pakovanje: 500ml

Cena sa PDV-om: 950 dinara

 

 

Sprej za grlo

Zahvaljujući kombinaciji koloidnog srebra, propolisa i etarskih ulja mente, žalfije, ehinacee i timijana, sprej veoma brzo neutrališe viruse i bakterije u grlu i ustima, sprečava upalne procese i smanjuje osećaj bola i nadražaja grla. Joni srebra neutrališu patogene mikroorganizme, a biljne esencije istovremeno razlažu sekret u gornjem respiratornom traktu i olakšavaju tegobe.

Pakovanje: 50 ml

Cena sa PDV-om: 530 dinara

 

 

Tečnost za ispiranje usta

Tečnost za ispiranje usta sa jonima srebra je mešavina jona srebra i eteričnih ulja mente, žalfije i čajnog drveta. Joni srebra neutrališu loš zadah, eliminišući patogene u ustima. Tečnost pruža dugotrajnu zaštitu od plaka i osvežava dah, ne oštećuje zubnu gleđ i ne suši usnu duplju. Ojačava zubnu gleđ, pomaže u sprečavanju nastanka karijesa i eliminaciji bakterija preostalih nakon pranja zuba.

Pakovanje: 250 ml

Cena sa PDV-om: 590 dinara

 

     
                   
     
           
                   
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info