www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65    |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

011 311 53 64

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber: +381645496865

 
TURMALINSKI PROGRAM  

 

 

 

 

TURMALIN-ČUDESNI MINERAL

TURMALIN je jedini prirodni mineral koji sadrži ukupno 26 mikroelemenata, među kojima su i kalijum, kalcijum, magnezijum, mangan, gvožđe, silicijum, jod, fluor. Ima ga u različitim bojama. Ovaj mineral pozitivno utiče na nervni, endokrini i imunološki sistem. Jedinstvena svojstva turmalina revitalizuju organizam, jer od svih minerala samo turmalin u sebi ima konstantni električni naboj zbog čega ga i zavu kristalni magnet. Prilikom zagrevanja, turmalin stvara niskofrekventno magnetno polje i emituje anjone koji:

-jačaju metabolizam i poboljšavaju razmenu materija

-stimulišu rad krvotoka

-obnavljaju rad limfnog sistema

-normalizuju rad endokrinog i hormonalnog sistema

-poboljšavaju ishranu organa i tkiva

-jačaju imunitet

-uravnotežuju vegetativni nervni sistem

-jačaju vid i pamćenje

-jačaju potenciju i polnu funkciju

-ublažavaju glavobolje i smanjuju vrtoglavice

-eliminišu nervnu napetost posle stresnih situacija

Kristali turmalina proizvode struju snage 0,06mA, kakvu inače proizvodi ljudsko telo pri pravilnom odnosu pozitivnog i negativnog naelektrisanja. Zahvaljujući tome, turmalin potpomaže uspostavljanje energetske ravnoteže. Negativni joni i mala toplotna energija (sunce ili toplota ljudskog tela), zajedno stavaraju prirodnu, balansiranu energiju.

 

 

Cena sa PDV-om: 2.000 dinara

 
TURMALINSKA POVESKA ZA OČI
Turmalinska poveska za oči jača i dohranjujue biopolje čoveka. Aplikacijom poveske šire se krvni sudovi, poboljšava krvotok očnih jabučica, aktiviraju se ćelije, reguliše rad nervnog sistema, poboljšavaju se vid i sluh.
Dejstvo: Poveska smanjuje zamor očiju, regeneriše čvrstoću mišića očne jabučice, smanjuje suzenje očiju. Poboljšava stanje vida kod dalekovidosti, astigmatizma, crvenila očiju, kratkovidosti, katarakte. Otklanja vrtoglavice, titranje pred očima, poboljšava pamćenje, otklanja mentalni zamor. Takođe otklanja podočnjake, bore, stimuliše razmenu materija, sprečava pojavu pigmentnih fleka, a koža oko očiju postaje glatka i elastična.

 

nema na lageru

 

 

TURMALINSKA NARUKVICA

U holističkoj praksi crni turmalin je poznat po sposobnosti da pojačava mentalnu svesnost, podiže samopouzdanje i jača psihičku energiju. Crni turmalin se vekovima koristi za otklanjanje negativne energije. Vezuje se za korensku čakru i duhovnu osnovu energetske medicine koja ga preporučuje za ublažavanje stresa, nervoze, srčanih tegoba, jačanje imunološkog sistema i zaštitu tela od negativnih zračenja. Naučno su dokazana elektrolitska svojstva ovog izuzetnog minerala koji emituje negativne jone i konstantnu slabu struju jačine 0.06mA, zbog čega je u Aziji poznat kao "električni kamen".

Crni turmalin se preporučuje ljudima koji često koriste kompjuter i mobilni telefon, dugo rade fokusirani na svoj posao, koji imaju hladne ruke i stopala, ukočenost vrata i ramena, pate od nervoze i stresa, neurednog načina života i nesanice. Crni turmalin smanjuje umor i tenziju mišića i uspostavlja slobodan protok energije i negativnih jona kroz telo, ublažavajući negativne efekte pozitivnih jona.

Narukvica sadrži 24 perle crnog turmalina, prečnika 8 mm.

 

nema na lageru

 

TURMALINSKI ČEŠALJ

U sastavu češlja su kristali turmalina. Zahvaljujući njima, turmalinski češalj ima jedinstvene vibrirajuće-električna svojstva i pozitivno toplotno dejstvo na zdravlje čoveka.

- Poboljšava mikrocirkulaciju i oslobađa veliku količinu negativnih jona.

- Poboljšava krvotok glave, a rezultat je bolje pamćenje

- Otklanja zamor mozga

- Smiruje nervni sistem

- Otklanja nesanicu, nervnu napetost, poboljšava san

-Pomaže protiv glavobolje i migrena

Način upotrebe: turmalinski češalj se koristi ujutro posle buđenja i uveče pre spavanja.

Nema kontraindikacija.

 

nema na lageru

 

ALKALIZATOR VODE SA TURMALINOM

Alkalizator vode napravljen je od nerđajućeg čelika. U njemu se nalazi 13 minerala, između ostalog turmalin, maifanit i muju žad. Ova tri minerala, čija su medicinska svojstva dokazana vekovima unazad u kineskoj i japanskoj tradicionalnoj medicini, specifična su po svojim termoelektričnim i piezoelektričnim svojstvima. Turmalin u sebi sadrži 26 mikorelementa, maifanit oko 58 mikroelemenata, a muju žad 26.

Potapanjem ovih minerala u vodu oslobađaju se negativni joni, ali i kalijum, kalcijum, mangan, selen, cink, bakar i mnogi drugi mineralni elementi koji blagotvorno utiču na funkcionisanje ljudskog organizma. Štapić za alkalizaciju vode zahvaljujući sastavu pažljivo odabranih minerala, oslobađa infracrvene i negativne jone i eliminiše iz vode jone teških metala i toksičnih supstanci poput žive, kadmijuma, hlora, bakterija. Tako se obična voda menja u nanoaktiviranu vodu bogatu mineralnim elementima.

Dugotrajna upotreba ovako alkalizovane vode dovodi do bolje apsorpcije hranljivih materija u organizmu, poboljšanja metabolizma i imuniteta. Smanjuje se oksidacija, odlaže senilnost, poboljšava opšte zdravlje. Negativni potencijal eliminiše višak slobodnih radikala, smanjuje nivo želudačne kiseline, štiti od gastritisa, eliminiše kiselost i toksine u crevima, disforiju, acidozu i kiselost organizma. Pomaže kod bržeg isceljenja trauma i smanjuje konstipaciju. Nanoaktivna voda je meka voda i lakše se apsorbuje, zahvaljujući jonizaciji zdravih minerala. Procesom dekontaminacije vode se takođe smanjuje površinski napon, balansira se pH tela, unose se nove hranljive komponente i izbacuju toksične supstance iz organizma.

 

nema na lageru

 

TURMALINSKI SAPUN

Turmalinski sapun u pakovanju od 120g u svom sastavu sadrži crni turmalin, prirodni mineral koji stvara mikro struju, poseduje termolektrični i piezoelektrični efekat, emituje infracrvene i negativne jone. Zbog prirodne bioelektričnosti i mineralne hranljivosti obilja mikroelemenata koje sadrži, svakodnevnom upotrebom sapuna koža postaje lepša, sjajnija, fleksibilnija, mekša, hidrirana, sprečava se zadržavanja bakterija na koži i aktiviraju se ćelije.

Turmalinski sapun efikasno uklanja prljavštinu i toksine sa površine kože, eliminiše svrab i pigmentaciju, višak masnoće i akne, poboljšava metabolizam i mikrocirkulaciju, eliminiše umor, reguliše temperaturu kože, ublažava efekte alergijskih i inflamatornih reakcija. Dugotrajna upotreba će učiniti da koža postane belja i sjajnija.

Ako se njime pere kosa, smanjiće opadanje vlasi i omekšati dlaku. U toploj vodi, dok se sapun pritiska na kožu, oslobađaju se negativni joni, poznati i kao "vazdušni minerali". Negativni joni regulišu ravnotežu jona u telu, potpomažu mentalnu i fizičku relaksaciju, aktiviraju ćelije, pojačavaju prirodnu sposobnost samoisceljenja tela i sprečavaju oksidaciju ili starenje tela.

Turmalin emituje u infracrvenom spektru, sprečava nastanak akni i ublažava posledice već postojećih, stvara zaštitni sloj na površini kože, sprečava zadržavanje bakterija i drugih patogena, sprečava pojavu upalnih procesa i drugih problema sa kožom, uklanja mrtve ćelije sa površinskog sloja kože, pojačava elastičnost epiderma i aktivira ćelije. Rezultati su primetni već posle dva pranja.

   
                   
 
               
                   
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info