www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65    |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber: +381645496865

 

 
 

 

BIO-ENERGO-PLOČA

- biokvantni informacioni generator -

nema na lageru

 

 

Uređaj u koji je ugrađen Bio-energo-čip (patent br. MP 1413 U1), specijalno dizajniran za energetsko obogaćivanje hrane vitalnom energijom i neutralisanje štetnih zračenja iz namirnica.

Upotreba Bio-energo ploče je veoma jednostavna - na njenu površinu stavite hranu ili piće i ostavite da odstoje najmanje 30 minuta. Za to vreme, iz namirnica će biti uklonjene vibracije patogenih energetskih polja, a zameniće ih blagotvorne frekvencije koje generiše Bio-energo-čip.

 

Bio-energo ploča ima sve dobre osobine Bio-energo-čipa koji je njen vitalni deo, ali i nekoliko tehničkih unapređenja - dodatke koji čine da se blagotvorno polje ovog generatora ne rasipa, nego da ostane usmereno na samu površinu Bio-energo ploče i prostor u njenoj neposrednoj blizini (tridesetak centimetara).

Voda, sokovi, alkoholna pića i hrana (presna i termički obrađena) već posle 30 minuta na Bio-energo ploči dobijaju bolji ukus i lakše se vare.

Rok trajanja ploče je neograničen.

NAPOMENA: Poklopac sa donje strane Bio-energo-ploče nemojte otvarati. Ako to ipak učinite (iz bilo kojih razloga) vaša Bio-energo-ploča će 24 do 48 sati funkcionisati smanjenim intenzitetom, dok se ponovo ne uspostavi puna jačina njenog energetskog polja. Posle ovog roka, njene karakteristike će biti iste kao i pre otvaranja.
     
                 
 
   
       
                   
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info