www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65  |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber: +381645496865

 

 
   

 

 

BIOGENERATOR

- sa programiranim frekvencama dr Hulde Klark i dr Rojala Rajfa -

 

Više od 40 godina dr Hulda Klark je uložila u istraživanja vezana za uticaj parazita i hemijskih zagađivača na razvoj velikog broja bolesti današnjice. Ispitujući hiljade pacijenata, nedvosmisleno je ustanovila da se kod određenih bolesti uvek javljaju određeni paraziti, locirani na tačno određenom mestu. Dr Klark navodi da je svaki pacijent sa dijabetesom koga je pregledala imao crevni metilj u pankreasu, a svaki pacijent oboleo od multiple skleroze imao je bakteriju šigelu u mozgu i kičmenoj moždini. Uklanjanjem šigele i metilja dolazi do trenutnog poboljšanja zdravlja. Dr Hulda Klark dokazala je da se ubijanjem parazita sprečava dalji razvoj bolesti.

Svako živo i neživo biće ima svoju sopstvenu rezonantnu učestanost -frekvenciju. Izlaganje bakterija, virusa, gljivica i drugih parazita sopstvenim učestanostima dovodi do njihovog uništenja (slično kao kada se most sruši ako se na njega deluje njegovom rezonantnom učestanošću).

Cena sa PDV-om:

75.480 dinara

  • Potpuno automatizovan
  • Atestiran
  • Deluje istovremeno i kao zaper i kao generator frekvencija
  • Sadrži 36 programa unapred programiranih frekvenci za pojedinačne bolesti
  • Sadrži 3 seta frekvenci Rajfovog generatora
  • Dva naponska nivoa
  • U kompletu sa Biogeneratorom dobijate Zapikator ploču i knjigu TERAPIJA ZA SVE BOLESTI

 

 

BIOGENERATOR na 3 načina uspešno eliminiše parazite:

1. Apsolutno svaki parazit, baketrija ili virus koje dr Klark vezuje za određenu bolest, uključen je u program za tu bolest i izložen vrlo preciznoj učestanosti koja predstavlja frekvenciju njegovog uništenja. Ovo se postiže tačno određenom, programiranom frekvencijom u tačno određenom trajanju.

2. Redosled frekvencija je programiran po principu uzročnosti. Na primer, nosilac koksaki virusa je bacteroides fragilis, a nosilac bacteroides fragilisa je parazit ascaris. Na aparatu će program odabran za tretman koksaki virusa najpre koristiti frekvenciju za uništavanje ascarisa, a zatim frekvenciju za bacteroides fragilis i tek onda se emituju svi opsezi frekvencija za uništavanje koksaki virusa. Uništavanjem nosilaca se povećava efikasnost i otežava obnavljanje infekcije.

3. BIOGENERATOR i pored korišćenja svih relevantnih frekvencija i praćenja principa uzročnosti deluje i kao klasičan zaper (pozitivan ofsetni napon i rad u blokovima sa pauzama) za slučaj da postoji zagađenje nekim parazitom koji se ne nalazi u grupi za određenu bolest.

 

BIOGENERATOR je izuzetno jednostavan za korišćenje.

Elektrode su napravljene od specijalne nerđajuće legure.

Tehnologija izrade integrisanih kola ugrađenih u BIOGENERATOR garantuje visoku preciznost i stabilnost izlaznih frekvencija.

Metalno kućište obezbeđuje potpunu zaštitu od fizičkih i magnetnih uticaja na elektroniku.

Spisak programa po frekvencijama dr Hulde Klark i dr Rojala Rajfa možete preuzeti ovde: PROGRAMI PO FREKVENCIJAMA dr. HULDE KLARK

     
 
Knjige dr Klark možete kupiti u našoj prodavnici ili ih naručiti poštom
 
 
 
 
       
 
 
       
 
       
       
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info