www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65    |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber:

+381645496865

 
 

IZLEČENJE

Knjiga godine New York Posta, Sunday Timesa, Economista. Naučne činjenice o moći duha nad telom. Iako prihvatamo da stres i teskoba mogu loše da deluju na naše zdravlje, ideja o "mislima koje leče" povezuje se isključivo sa guruima novog doba i duhovnim isceliteljima. Poslednjih godina su naučnici iz različitih oblasti otkrili da naše misli, emocije i ubeđenja mogu olakšati bol, pomoći da rane zarastu, ublažiti infekcije i bolesti srca, pa čak i usporiti razvijanje simptoma side ili nekih vrsta raka. Autorka nas upoznaje sa lekarima, pacijentima i istraživačima iz ovog novog sveta medicine. Oslanjajući se na najnovija dostignuća, Marčantova istražuje široko polje mogućnosti našeg duha da leči, naglašavajući i ograničenja koja postoje, ali i objašnjava kako to možemo da primenimo i u svom životu. Sa izrazitom jasnoćom i posvećenošću, Izlečenje ukazuje na mogući sistem medicine koja nas neće posmatrati samo kao tela koja treba lečiti već kao kompletna ljudska bića.

Autor: Džo Marčant

Meki povez 368 strana

Cena sa PDV-om: 910 dinara

 

 

EMOCIONALNI KOD

Poznati holistički lekar i predavač dr Bredli Nelson vešto otkriva unutrašnje delovanje podsvesnog uma. Objašnjava kako vas emocionalno nabijeni događaji iz prošlosti mogu proganjati u obliku zarobljenih emocija - emocionalnih energija, koje se doslovno nastanjuju u vašem telu. Ove zarobljene emocije mogu truliti u vašem životu i telu, stvarati bol, zastoj i eventualnu bolest. Takođe mogu napraviti veliku mentalnu i emocionalnu štetu, utičući na vaše razmišljanje, izbore koje donosite i na nivo uspeha i obilja koje biste mogli postići. Možda najštetnija od svih je zarobljena emocionalna energija koja se može skupiti oko vašeg srca i prekinuti sposobnost davanja i primanja ljubavi. Metoda doktora Nelsona daje vam alate da identifikujete i oslobodite svoje zarobljene emocije, eliminišući "emocionalni prtljag" i otvarajući srce i telo prema pozitivnim energijama sveta.

Autor: Dr Bredli Nelson

Meki povez 311 strana

Cena sa PDV-om: 1.060 dinara

 

 

KNJIGA ODGOVORA

ključ za svako vaše pitanje

Kako koristiti Knjigu odgovora:

1) Zatvorenu knjigu držite u rukama, ili je spustite u krilo ili na sto.

2) Koncentrišite se na svoje pitanje 10 - 15 sekundi. (Pitanja bi trebalo postavljati na sledeći način: "Da li je posao za koji konkurišem prava stvar?" ili "Da li bi trebalo da putujem ovog vikenda?") "

3) Dok postavljate pitanje (svaki put po jedno) u sebi ili naglas, spustite dlan na korice knjige i klizite rukom od korica ka ivici stranica i obratno. "

4) Kada osetite da je pravo vreme za to, jednostavno otvorite knjigu i odgovor će biti pred vama. Ponovite postupak onoliko puta koliko imate pitanja.

Tvrd povez 380 strana

Cena sa PDV-om: 530 dinara
 

 

LEČENJE SNAGOM PRIRODE

Zvanična, alopatska medicina, usmerena isključivo na otklanjanje simptoma a ne uzroka bolesti, zapala je u ćorsokak usled nuspojava ovakvog načina lečenja i nepoverenja sve vežeg broja pacijenata. Zbog toga se sve više istraživača okreće principima delovanja tradicionalnih postupaka lečenja. Andreas Mihalsen, profesor kliničke prirodne medicine, jedan je od pionira koji na inovativan način povezuje tradicionalne načine lečenja i najsavremenija istraživanja. Upravo je naučna radoznalost navela doktora Mihalsena da istraži kliničku i naučnu osnovu alternativnih terapija kao što su ajurvedska medicina, akupunktura, naturopatija, fitoterapija, joga i meditacija. Rezultat je ova fascinantna knjiga u kojoj autor daje praktične savete za lečenje različitih bolesti.

Autor: Džadson Bruer

Meki povez 336 strana

Cena sa PDV-om: 910 dinara

 

 

RAZMRSITE KLUPKO ANKSIOZNOSTI

Neuronaučnik Džadson Bruer nudi sjajne, inovativne metode zasnovane na istraživanjima rada mozga u borbi protiv anksioznosti, uz klinički dokazani plan kako da prekinete cikluse strepnje, brige, straha i izlečite um pomoću nauke.

Autor: Džadson Bruer

Meki povez 296 strana

Cena sa PDV-om: 910 dinara

 

 

TAJNE O ŽIVOTU KOJE SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

Deset principa za potpuno emocionalno i duhovno ispunjenje. Barbara de Anđelis, poznati stručnjak za veze, usmerava svoju pažnju na najvažniji odnos koji jedna žena može ostvariti: odnos sa samom sobom. Kroz izvanredan spoj večne mudrosti i praktičnih saveta, doktorka De Anđelis predstavlja deset dubokih tajni za ostvarivanje istinske slobode za kakvom svi tragamo - slobode koja potiče iz znanja kako da prestanemo da podrivamo svoju sreću, postignemo unutrašnje samopouzdanje, svesnost i mir, a na kraju i kako da ih sačuvamo tokom mnogih životnih uspona i padova.

Autor: Barbara de Anđelis

Meki povez 229 strana

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

 

KINESKE VEŽBE ZA ZDRAVLJE I DUGOVEČNOST

Poboljšajte svoje zdravlje i oslobodite se zdravstvenih tegoba uz pomoć 88 vežbi datih u ovoj knjizi koje možete lako da naučite i primenjujete. Ove vežbe može da radi svako, bez obzira na godine, pol i zdravstveno stanje. Dovoljno je da ih radite po nekoliko minuta svakog dana da biste osetili njihovu efikasnost.Vežbe su zasnovane na principima akupresure, taičija, čigonga i taoističke joge, a za svaku od njih dato je lako razumljivo objašnjenje, uputstvo za izvođenje, kao i fizičke i energetske koristi koje ćete imati od nje. Takođe su date i vežbe za neke određene zdravstvene probleme kao što su različite vrste bolova, alergije, nesanica i stres.

Autor: Stiven Kardoza

Meki povez 308 strana

Cena sa PDV-om: 1.060 dinara

 

 

KAKO VEŽBATI

Zajednička želja svih ljudskih bića, jeste da budemo srećni i da naš život ima smisla. Prema rečima Njegove Svetosti Dalaj Lame, sposobnost da pronađemo potpuno ispunjenje leži u svakom od nas. U ovoj krajnje posebnoj knjizi, duhovni i svetovni vođa Tibeta, dobitnik Nobelove nagrade i autor bestselera pomaže čitaocima da krenu na put prosvetljenja na zapanjujuć način osvetljavajući bezvremene mudrosti i dajući pristupačne preporuke za svakodnevnu vežbu.

Autor: Dalaj Lama XIV

Meki povez 145 strana

Cena sa PDV-om: 670 dinara

 

 

LEKOVITA MOĆ ETERIČNIH ULJA

Erik Zjelinski - doktor kiropraktike i organizator samita Revolucija eteričnih ulja - pruža sveobuhvatan vodič za usavršavanje korišćenja eteričnih ulja, a u cilju postizanja dobrog zdravlja i blagostanja. Ovaj vodič sadrži na desetine recepata i formula za miran i okrepljujući san, ublažavanje upala, uravnoteženje hormona i mnogo toga drugog. Kjiga je posebno korisna za početnike, jer autor objašnjava sve što treba da znate za početno korišćenje eteričnih ulja, uključujući i sedam najboljih ulja i uobičajene tehnike korišćenja i alatke.

Autor: Erik Zjelinski

Meki povez 323 strana

Cena sa PDV-om: 1.130 dinara

 

 

TURBOMETABOLIZAM

Zajedno sa širenjem savremenog zapadnjačkog načina života, planetom se širi i metabolički sindrom - skup simptoma koji povećavaju rizik od razvoja srčanih oboljenja, moždanog udara, dijabetesa i drugih bolesti. Dobre vesti: metabolički sindrom može se staviti pod kontrolu dobro promišljenim programom fizičkih vežbi, prirodne ishrane, kontrole stresa i kvalitetnog sna. U ovoj jezgrovitoj i vedroj knjizi doktor Vidž prečišćava mnoštvo medicinskih istraživanja i pravi jednostavan i efikasan program za vitalnost i zdravlje.

Autor: Dr Pankadž Vidž

Meki povez 227 strana

Cena sa PDV-om: 870 dinara

 

 

TAO TE ČING

U osamdeset jednom kratkom poglavlju Lao Ceov Tao Te Čing ili Knjiga o putu pruža savete koji nam daju ravnotežu i perspektivu, spokojan i velikodušan duh, i uči nas kako da radimo za dobro bez ulaganja napora, zahvaljujući veštini koju stičemo kad smo usklađeni s Taom - osnovnim principom univerzuma. Verzija Tao Te Činga Stivena Mičela postala je svetski bestseler i naširoko je prihvaćena kao dar savremenoj kulturi.

Autor: Stiven Mičel

Meki povez 127 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

JOGA ZA BOLJI SAN

Jedan od vodećih problema zapadnog sveta je neispavanost. Nedostatak sna može izazvati brojne zdravstvene probleme uključujući stres, srčana oboljenja, visok krvni pritisak, gojaznost, depresiju. Ova knjiga nudi lake i efikasne joga vežbe - sekvence položaja, vežbe disanja i sredstva za meditaciju - za bolji kvalitet i kvantitet sna tokom čitavog života. Dugogodišnji instruktor joge, trener i autor bestselera Mark Stivens kombinuje drevnu mudrost joge sa praktičnim uvidima specifičnim za uzrast i stanje, nudeći prirodni metod poboljšanja sna.

Autor: Mark Stivens

Meki povez 246strana

Cena sa PDV-om: 870 dinara

 

 

OPTIMIZAM I ZDRAVLJE

Jedna od najvrednijih investicija, koja traži malo ulaganja a donosi mnogo dobiti je da naučite da osećate i razmišljate pozitivno. Psihijatar Rohas Markos razmatra sve aspekte pozitivnog razmišljanja i opisuje dokazane strategije za promovisanje optimističnog ali realnog raspoloženja. Autor istražuje razlike optimizma i pesimizma, ukazuje na trovače pozitivnog pogleda na svet, ali i podvlači uticaj koji optimizam ima na međuljudske odnose, zdravlje i posao. On ga ne shvata kao mentalnu ili intelektualnu vežbu, već kao alat koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, da se bolje povežete sa drugima, pobedite bolest i vodite srećan i zdrav život.

Autor: Luis Rohas Markos

Meki povez 144 strana

Cena sa PDV-om: 640 dinara

 

 

POSTAVITE GRANICE, PRONAĐITE MIR

Psiholog Nedra Glover Tavab, stručnjak u knjizi predstavlja jednostavne a istovremeno efikasne načine za postavljanje zdravih granica na svim životnim poljima. Predlaže da koristimo tehnike zasnovane na najnovijim istraživanjima i najdelotvornijim metodama koje se primenjuju u kognitivno-bihevioralnoj terapiji. Na taj način ćemo odrediti i izraziti svoje potrebe jasno i bez izvinjavanja i rešiti glavne probleme koji se kriju iza kozavisnosti, odmeravanja snaga, anksioznosti, depresije, izgaranja na poslu i mnogih drugih problema koji iskrsavaju. Autorka nam daje jasna upustva kako da otvoreno govorimo o svojim potrebama i uživamo u slobodi koju nam pruža prirodno ponašanje.

Autor: Nedra Glover Tavab

Meki povez 296 strana

Cena sa PDV-om: 820 dinara

 

 

MOTIVACIJA

Prema statističkim podacima, uspešni ljudi neprestano doživljavaju neuspehe, mnogo češće od prosečne osobe.Želja da se bude istinski srećan cilj je kojem gotovo svaki pojedinac teži.Reči da želimo da postanemo uticajni, bilo kao lideri na radnom mestu, uticajni članovi zajednice ili roditelji i supružnici koji zaslužuju divljenje, mnogo je lakše nego donositi neprijatne odluke, izdvajati vreme za privatni život ili direktno iznositi istinu u situacijama kada je to neophodno. Kroz ovaj savremeni, inventivni program Brajana Trejsija, stručnjaka za lični razvoj i motivacionog eksperta, naučićete da nauka o motivaciji zaista postoji.

Autori: Brajan Trejsi, Den Štrucel

Meki povez 195 strana

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

OVLADAJ SVOJIM EMOCIJAMA

praktičan vodič za prevazilaženje negatvnog razmišljanja i bolje ovladavanje osećanjima

Autor knjige je bio izrazito povučen i stidljivost ga je sprečavala da postigne rezultate kakve želi. Kada je odlučio da svoj život posveti ličnom usavršavanju, sve se promenilo. Ovo je njegova priča o tome kako je pronašao radost i put do uspeha.Razumevanje kako funkcionišu negativna osećanja i emocije samo je prvi korak. Potom sledi reprogramiranje emocije. Moris opisuje jednostavne strategije kako da se izborite sa emocijama, kako da postigneteš da vaše emocije rade za vas i formulu za reprogramiranje uma.

Autor: Tibo Moris

Meki povez 248 strana

Cena sa PDV-om: 730 dinara

 

 

SREĆA JE PUT

Ovu knjigu čine Dajerove audio-lekcija iz 90-ih i 2000-ih godina. Jedan od omiljenih citata dr Vejna Dajera bio je: "Kada promenite način na koji posmatrate stvari, stvari koje posmatrate se menjaju." Zato ćete u ovoj knjizi, koja sabira klasična Dajerova učenja u novom obliku, pronaći rešenja za većnu problema sa kojima se, možda, susrećete. Dr Dajer je često govorio: "Nema puta ka sreći. Sreća je put."

Autor: Dr Vejn Dajer

Meki povez 160 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

NISMO OVDE SLUČAJNO

Koliko puta nam se dogodilo da pomislimo na neku osobu koju godinama nismo videli i da je odmah potom sretnemo? Ili da nam se, dok se dvoumimo, u rukama nađe predmet koji nepogrešivo ukazuje na određeni pravac? Vekovima su filozofi, ljudi od vere i nauke - od Seneke do Junga - bili zapitani nad savršenim sinhronicitetom ovih fenomena i odgovor je nedvosmislen: slučajnost ne postoji. Slučajnosti, u svojoj izuzetnoj jedinstvenosti koja prevazilazi zakone fizike i matematike, zapravo su manifestacije više volje. Tako nam se sudbina obraća i pokazuje put kojim treba da idemo kako bismo bili spokojni, zadovoljni i srećni.

Autor: Marko Ćezati Kasin

Meki povez 135 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

 

VEŠTINA UPRAVLJANJA SOPSTVENIM ŽIVOTOM

Kristijan Larson objašnjava zašto treba izbegavati uspostavljanje kontrole nad drugim ljudima. Zato što to slabi naš duh. Zašto pomagati drugim ljudima da postignu uspeh u onom što rade? Zato što pomaganje drugima vaš duh čini uspešnijim. Pružite unutrašnjem biću priliku da se potpuno izrazi. Larson upozorava kako postavljanje ciljeva nije dovoljno i da se u podsvesti sve umnožava, bilo da se radi o pozitivnim ili negativnim stavrima.

Autor: Kristijan D. Larson

Meki povez 244 strana

Cena sa PDV-om: 1.100 dinara

 

 

 

SILVA METOD KONTROLE UMA

Zasnovana na izuzetnom četvorodnevnom kursu koji je osnovao Hose Silva, ova knjiga otkriva kako se, zahvaljujući tehnikama kontrole uma, mogu prevazići napetost, loše navike, emotivna nesigurnost i bolest, kao i kako uz pomoć kreativne vizualizacije ovladati sposobnostima da bude viđeno ono za čime se žudi, a potom i dosegnuto. Ova knjiga sadrži celovit metod Silva kontrole uma i možda je najvažnija knjiga koju ćete ikada pročitati.

Autori: Hoze Silva, Filip Mijele

Meki povez 222 strana

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

IZ UGLA PROŠLIH ŽIVOTA

Jedinstven, jasan i praktičan pogled na ogromnu moć regresoterapije, koja vam može pomoći da se iscelite i rešite svoje dugotrajne lične probleme, obogatite svoj život i pronađete odgovore na goruća duhovna pitanja. U ovom retkom, fascinantnom i detaljnom uvidu u regresivnu terapiju, licencirani terapeut En Baram uvodi nas u svoju ordinaciju dok pomaže klijentima da se vrate u prethodni život i sete se ključnih događaja iz prošlosti koji utiču na njihov sadašnji život.

Autor: Barbara En Baram

Meki povez 236 strana

Cena sa PDV-om: 1.000 dinara

 

 

RUKE KOJE LEČE

vodič kroz lečenje bioenergijom

 

Knjiga Barbare En Brenan uživanje je za osobu širokih pogleda koja je voljna da ih proširi van domašaja "realnog" u našem svakodnevnom razumevanju. Knjiga u prvom delu sadrži opis iskustava u lečenju i istoriju naučnih istraživanja oblasti ljudske bioenergije i aure. Drugi deo knjige određuje uzroke bolesti koji su bazirani na metafizickim konceptima a potom povezani sa poremećajima energije u auri. Knjiga je klasik među priručnicima za lečenje bioenergijom.

Autor: Barbara En Brenan

Meki povez 360 strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

REKONEKCIJA

iscelite sebe, iscelite druge

Ovo je divna knjiga koja opisuje razvoj lekara i iscelitelja, ispričana lucidno, duhovito i sa velikom mudrošću. Jedinstvene priče i iskustva dr Perla koji su doveli do razvoja rekonektivnog lečenja podjednako su inspirativnei i dirljive

 

Autor: Dr Erik Perl

Meki povez 275 strana

Cena sa PDV-om: 870 dinara

 

ISHRANA ZA LEPOTU I ZDRAVLJE

jedan od najistaknutijih američkih stručnjaka, Dejvid Vulf, opisuje kako da se pročistite, negujete i prolepšate koristeći prednosti ishrane na bazi sirove hrane. Možete primeniti lekcije koje se nalaze u ovoj knjizi i popraviti svoj izgled, vitalnost i zdravlje. Lepota je univerzalni jezik.

Autor: Dejvid Vulf

Meki povez 189strana

Cena sa PDV-om: 800 dinara

 

 

ALERGIJE - sprečiti - preepoznati - lečiti

U svetu gde sve više ljudi boluje od alergija, ova knjiga čuvene travarke Marije Treben je riznica dragocenih saveta i rešenja. Osim uputstava o primeni lekovitog bilja kod bolesti, opisa i opštih saveta o lečenju alergija, pronaći ćete i savete za sprečavanje bolesti, potrebna znanja o lekovitom bilju i domaćim lekovima, kao i popis lekovitog bilja.

Autor: Marija Treben

Tvrdi povez 95 strana

Cena sa PDV-om: 900 dinara

 

 

IZAĐITE IZ SVOJE ZONE KOMFORA

-slamanje kaveza straha za život bez ograničenja-

Nudeći vodič korak po korak kako da se postepeno oslobodite svoje zone komfora i da se suočite sa strahom i preobrazite ga, Dr. Ema Mardlin nam pomaže uz pomoć efikasnih alata da prevaziđemo svoje najdublje strahove. Daje nam inovativni Test zone kojim se meri zona komfora pre i posle rada kroz ovu knjigu, alate kao što je pokazatelj intuicije i RACE tehniku, kao i "model otkrivanja života" koja provocira razmišljanje i koji je osmišljen tako da vas podrži u novim avanturama, onda kada nadvladate strahove i obrišete ograničenja. Nudeći praktične načine da počnete putovanje ka uzbudljivoj pozitivnoj promeni, ona nam predstavlja izazove za jačanje otpornosti, tehnike razbijanja anksioznosti, praktične vežbe za neuništiv način razmišljanja, kao i postepene korake ka izgradnji samouverenosti. Bilo da imate iskustvo iracionalnog straha, imate fobiju koja vas progoni, ili je iza vas život pun anksioznosti i ograničenja, ili patite od problema sa nervima i nedostatka samouverenosti, ovaj vodič vam daje pun spektar sveobuhvatnih resursa i alata koji će vam pomoći da u potpunosti preobrazite svoje strahove, otkrijete svoje prave ambicije i da ostvarite sve što možete u životu.

Autor: Dr Ema Mardlin

Mek povez 265 strana

Cena sa PDV-om: 1.050 dinara

 

 

OVLADAJTE ČUDOM MANIFESTACIJE

Ako mislite da je "manifestovanje" samo još jedna pomodna reč, onda niste čuli priče o uspehu miliona ljudi koji su ostvarili svoje snove pomoću tog moćnog sredstva. One rangiraju od priče šestogodišnjeg Kabira koji je postao malezijski Dejvid Koperfild i pozvan da nastupa u čarobnom zamku u Holivudu, do oca porodice Danijela koji je manifestovao svoju kuću iz snova na Havajima. Ne morate biti poznati da biste bili uspešni u životu. To su prosečni ljudi, sa prosečnim koeficijentom inteligencije, i prirodnom moći da primenjuju zakone univerzuma. Postoji nekoliko osnova koje treba da razumete da biste delotvorno primenili manifestaciju. Uz malo smernica i pravih tehnika, vaš najbolji život vas očekuje.

Autor: Rju Šinohara

Mek povez 136 strana

Cena sa PDV-om: 690 dinara

 

 

ENCIKLOPEDIJA NOVOG DOBA

Enciklopedija koja objašnjava sve bitne pojmove, ljude, mesta i teme značajne za današnju planetarnu duhovnost i uzbudljive pokrete Novog Doba. Od akupresure do biljne medicine, Reikija do numerologije, Druida do duhovnog vodiča, od psihometrije do vanzemaljaca, terapije magnetima, runa, aure, čakri, grafologije....

Mek povez 300 strana

Cena sa PDV-om: 880 dinara

 

LEČENJE KODOVIMA 4

Ova knjiga nastavlja da upoznaje čitaoca sa novom metodom lečenja čoveka pomoću brojčanih kodova, a sadrži i informacije o mnogim pitanjimae. Odgovore daju Viši Učitelji čovečanstva, koji se bave vaspitavanjemi održavanjem zdravlja predstavnika naše pete rase. Knjiga sadrži mnogo korisnih saveta iz narodne medicine i produžava njen razvoj, dodajući recepte autora proverene na sopstvenom iskustvu. Ali ono što je najvažnije - ova knjiga će pomoći čoveku da bude zdraviji, da ojača svoje slabe strane, kako bi se osećao srećnim i dostojno izvršio svoj životni program. Informacije su dobijene na osnovu kontakata s Višim Kosmičkim Razumom i sadrže ekskluzivne materijale.

Autori: Nona Marahovska, Valerija Ruzijeva

Mek povez 144 strana

Nema na lageru

 

 

INTUITIVNA ISHRANA

Intuitivna ishrana je postala svakodnevna knjiga za razvoj zdrave veze između hrane, uma i tela. Napisana od strane dve nutriticionistkinje, Intuitivna ishrana se fokusira na ishranu tela, a ne na izgladnjivanje, ohrabruje ponovnu povezanost sa urođenim signalima tela za glad, sitost i ukus za određenu hranu i pomaže vam da dostignete težinu za koji ste predodređeni.

Autori: Evelin Tribol i Elis Reš

Mek povez 400 strana

Cena sa PDV-om: 1.420 dinara

 

MEDICINSKA MARIHUANA

Bitka Rika Simpsona za legalizaciju medicinske upotrebe marihuane (konoplje, kanabisa) … Knjiga uključuje i najnovije primere lečenja kancera uz hemoterapiju, multiple skleroze, osteoartritisa, glaukome, AIDS-a, depresije, kao i manje poznatih bolesti kao što su Kronov sindrom, dijabetski gastroparezis i poremećaj post-traumatskog stresa.

Autori: Lester Grinspun i Džejms Bakalar

Mek povez 340strana

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

 

ORIJENTALNA DIJAGNOZA

Polazna tačka u postizanju potpunog zdravlja, slobode i sreće. Svetski poznati stručnjak orijentalne medicine i jedan od najvećih popularizatora makrobiotike rešio je da nama, zapadnim čitaocima približi naučnu misao istoka, koja se pre svega oslanja na sklad čoveka, prirode i univerzuma.

Autor: Mičio Kuši

Mek povez 200strana

Cena sa PDV-om: 940 dinara

 

 

 

VITAMINSKO LEČENJE ŽENSKIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA

Napisana duhovito, sa razumevanjem i lako čitljivim stilom, knjiga nas na pristupačan način vodi kroz ozbiljne probleme sa kojima se žene nose kroz život. Tu su uključena korisna, prirodna i bezbedna rešenja za svakodnevne probleme, kao što su predmenstrualni sindrom (PMS), gljivične infekcije, upale bešike i urinarnog trakta i menopuza, pa do složenijih problema kao što su oni izazvani hormonskom kontracepcijom, zabrinutost zbog libida, neplodnosti i prevencija ženskih tumora dojke, jajnika, materice i grlića materice.

Autor: Helen Sol Kejs

Mek povez 150 strana

Cena sa PDV-om: 750 dinara

 

 

VODIČ ZA DUHOVNO BUĐENJE

Otkrijte kako da iskusite više izvore energije i vibracija kroz meditaciju sa čakrama, aurama i Novom Duhovnošću. Knjiga istražuje duhovni ritam broja 7 i kako možete ubrzati svoj duhovni rast otvaranjem energijama i vibracijama sedam kosmičkih nivoa. Otkrijte: 7 tela ljudske konstitucije i 7 nivoa evolucije koji im odgovaraju - od primitivne do kosmičke; 7 čula i meditacije razvijene da podignu vašu svesnost na viši nivo; vaših 7 očiju, 7 mozgova i kako da ih razvijete za čistiju viziju i veću kreativnost Uključene su i meditacije za mogućnost viđenja aura, iskustvo "efekta prizme", zamišljanje zdravlja i uspeha, dostizanje mističnih nivoa, razvoj kreativnosti i duhovne energije...

Autori: Stiven Polson i Ženevjev Luis Polson

Mek povez 200 strana

Cena sa PDV-om: 780 dinara

 

 

ČUDO REGENERATIVNE MEDICINE

 

Ova knjiga objašnjava kako aktivirati regenerativne sposobnosti tela, i boriti se protiv upale ishranom, dodacima, detoksikacijom, biljem, vežbanjem, energetskom medicinom, i svesnom pažnjom, kao i molitvom. Ispituje potencijal terapija matičnim ćelijama za regeneraciju zglobova i organa, kao i za produženje naših DNK telomera, čije se skupljanje sada smatra glavnim uzrokom starenja. Obrađuje korišćenje medicnskog kanabisa, 3D-bioprintinga. Otkriva važnost hormonske ravnoteže, regenerativna svojstva adaptogena, biljaka kao i koncept žive vode - medicinski korisne hrane i sna kao suštinskih za regenerativnu terapiju. Obrađuje zdravlje debelog creva, mozga, kože, detoksikaciju organa.

Autor: Eliza Lotor

Mek povez 340 strana

Cena sa PDV-om: 1.090 dinara

 

BUĐENJE NOVE CIVILIZACIJE 2032. - prelazak u Novo Zlatno Doba

Dajana Kuper analizira gde se čovečanstvo nalazi u svom evolutivnom razvoju, posmatrajući trenutnu tranziciju ka godini 2032. Ova fascinantno predviđanje naglašava nove energije koje se spuštaju na planetu Zemlju i donose promene u ekonomskim, političkim i klimatskim oblastima, kao i duhovnim. Šta očekivati i kako se pripremiti? Ovo uzbudljivo istraživanje može da posluži kao vodič za narednih 12 godina, da omogući čitaocima da se usklade sa duhovnim silama na horizontu i pripreme se za uspon u petu dimenziju.

Autor: Dajana Kuper

Mek povez 150 strana

Cena sa PDV-om: 650 dinara

 

 

 

 

LEČENJE KODOVIMA 2

Ova knjiga otkriva tajne korišćenja brojeva za lečenje kao najnovije metodike isceljivanja, koju su Viši Učitelji dali čovečanstvu. Knjiga govori o putevima razvoja lečenja od drevnih vremena do danas, o lekarima iz prošlosti i njihovim pogledima na bolest. Čitalac će saznati o magijskoj snazi reči, upoznaće se sa nizom najnovijih kodova za različita oboljenja, uključujući i onkološka, sa primerima čišćenja prostorija od negativnih stvorenja i negativnih energija ljudi, sa nekoliko načina punjenja vode i ozdravljivanja sopstvenim snagama. Opisuju se i metode lečenja biljem uz korišćenje energija kamenja i metala: bakra, srebra i zlata…

Autori: Nona Marahovska, ValerijaRuzijeva

Mek povez 150 strana

Cena sa PDV-om: 850 dinara

 

 

 

 

MASAŽA REFLEKSNIH ZONA NA RUCI

Vežbe, koje na svakom mestu možete da primenite. Masaža refleksnih zona na ruci je vrlo slična akupresuri i akupunkturi, lako je možete naučiti i tako izle?iti mnoge bolesti i brzo ublažiti mnoge smetnje. Tretmanom refleksnih zona stižete do određenih organa i delova tela, vraćajući u njih i pojačavajući energiju kroz energetske kanale, tako podstičući njihove funkcije i izgubljenu ravnotežu.

 

Autor: Karsten Kleman

Mek povez 100 strana

Cena sa PDV-om: 820 dinara

 

 

 

LEČENJE MEDITACIJOM

Da meditira može svako i u bilo koje vreme, bez obzira na zdravstveno stanje. Ovaj kratki priručnik za meditaciju će vam pomoći da tu drevnu duhovnu veštinu istražite sami. Daju se položaji za meditaciju, disanje, usmeravanje duha, čakre, upotreba boja, prodiranje u suptilna tela, u dubine srca, predanost, rad sa energijom, unutrašnjim zvucima, svećom, istočnjačke mantre i joga, hrišćanske meditativne tehnike i grupna meditacija.

Autor: Darijel Kol

Mek povez 120 strana

Cena sa PDV-om: 500 dinara

 

 

TERAPIJA ZA SVE BOLESTI

Prva i najtraženija knjiga dr Hulde Reger Klark, koja na veoma jednostavan način objašnjava prave uzroke i uobičajenih i neuobičajenih bolesti i daje specifična uputstva i savete za njohovo lečenje.

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez 550 strana

Cena sa PDV-om: 1.180 dinara

 

 

VAŠ EMOCIONALNI TIP

Knjiga istražuje vaš emocionalni tip kao sredstvo za pronalaženje pravog tretmana za hroniČni zdravstveni problem ili bol. Obezbedjuje jednostavan upitnik za pronalaženje vašege mocionalnog tipa, identifikuje veze između emocionalnog tipa i 12 čestih hroničnih bolesti: astme, alergija, hroničnog zamora, depresije, fibromialgije, hipertenzije, iritabilnog creva, migrene, PTSD (posttraumatskog stresnog poremećaja), psorijaze, reumatoidnog artritisa i čireva. Objašnjava koja od 7 alternativnih terapija za lečenje veze uma sa telom najbolje funkcioniše za svaki emocionalni tip: akupunktura, hipnoza, bioenergija, meditacija, joga, vođene slike i tehnike opuštanja, istražujući interakciju emocija, hronične bolesti i bola, kao i njihovo lečenje.

Autor: Majkl Džoer i dr Mark Mikozi

Mek povez 200 strana

Cena sa PDV-om: 850 dinara

 

 

UMEĆE KVANTNOG SKOKA

Uz istraživanja na polju kvantne fizike, psihologije, biologije i epigenetike ponašanja kao i mnogih velikih duhovnih učenja, Umeće kvantnog skoka će vas voditi na putu ostvarenja vaših najvećih ambicija. Omogućiće vam da prevaziđete životnu provaliju između onoga gde ste sada i onoga o čemu težite.

 

Autor: Kevin L. Mičel

Mek povez 196 strana

Cena sa PDV-om: 1.150 dinara

 

PRIRUČNIK ZA ORGONSKI AKUMULATOR

Otkrića Vilhelma Rajha o životnoj energiji i uređajima za isceljivanje za 21. vek, uz praktična uputstva za izradu orgonskog akumulatora. Saznajte kako možete prikupiti i raditi s plavičastom orgonskom (životnom) energijom koristeći jednostavne i lako dostupne materijale.

Autor: Dr Džejms Di Meo

Mek povez 300 strana

Cena sa PDV-om: 850 dinara

 

 

DISANJE I ZDRAVLJE

Indijske vežbe disanja. "Nauka disanja" se prepliće sa jogom u mnogobrojnim sferama. Mada je uglavnom povezana s razvojem i kontrolom fizičkog, ima i psihičke osnove i zalazi u područje duhovnog razvoja.

Autor: Jogi Ramačakra

Mek povez 120 strana

Cena sa PDV-om: 720 dinara

 

 

VAŠE SUPTILNO TELO

Praktični priručnik za energetsko lečenje.Šest suštinskih energetskih tehnika koji svaki iscelitelj treba da zna. Energetsko-dijagnostičke prakse za određivanje vrste modaliteta najdelotvornije za specifični zdravstveni problem. Postavljanje jakih i fleksibilnih energetskih granica, sa naročitim smernicama za one koji su u isceliteljskim profesijama. Tehnike za rad sa suptilnim aspektima tela, emocijama, i podsvesnim umom. Desetine praksi za isceljenje koje koriste čakre, merdijane, či, disanje, isceljujuće pokrete, aurička polja, molitvu, kontemplaciju i komunikaciju sa duhovnim snagama, meditaciju i podsvesno reprogramiranje, svetu geometriju, akupresuru, muziku, boje, vibracione simbole, ishranu i još mnogo toga…

Autor: Sindi Dejl

Mek povez 180 strana

Cena sa PDV-om: 1.650 dinara

 

 

 

TERAPIJA REFLEKSNIH ZONA STOPALA

Ovom terapijom moguće je na prirodan način probuditi, podstaknuti i ojačati sopstvenu telesnu moć izlečenja, očistiti organizam od svih štetnih materija koje su ga godinama opterećivale i nagomilavale se u njemu, podstaknuti zamrlu funkciju pojedinih organa za izlučivanje, pokrenuti limfu, ukloniti strah i vratiti životno samopouzdanje.

Autor: Hani Markard

Mek povez 180 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

 

OSNOVI RADIESTEZIJE

Knjiga namenjena svima koji žele da se bave radiestezijom i primenjuju je u svakodnevnom životu. Radiestezija za početnike, praktična primena, rukovanje instrumentima. Štetna zračenja. Odabir zdravih mesta za stanovanje i rad, određivanje pravilne ishrane, odabir terapija, određivanje profesionalne orijentacije, pronalaženje vode, rude, izgubljenih stvari.

Autor: Branko Kopanoski

Mek povez

120 strana

Cena sa PDV-om: 880 dinara

 

 

ALKALNO-KISELA RAVNOTEŽA U ISHRANI

Većina ljudi u organizam unosi visoko prerađenu hranu koja zakiseljava telo. Rezultat toga su brojni zdravstveni problemi u rasponu od manjih kožnih iritacija, hroničnog umora, bola u leđima i depresije, do artritisa, čireva i osteoropoze. Da bismo uživali u optimalnom zdravlju, telsu potrebne balansirane količine alkalnih i kiselih supstanci. U ovom priručniku naturopat i ekspert za detoksikaciju Kristofer Vejsi pokazuje kako jednostavna promena u načinu ishrane, za vraćanje kiselo-baznog balansa, može rezultirati ogromnim zdravstvenim poboljšanjima.

Autor: Kristofer Vejsi

Mek povez

198 strana

Cena sa PDV-om: 860 dinara

 

LEČENJE TAHJONIMA

Od Tesle do nove paradigme holistickog isceljenja. Univerzum neprestano otkriva svoje misterije: ova knjiga razotkriva nove i uzbudljive paradigme lecenja koje mogu promeniti svet. Ona objasnjava tahjonsku-tahionsku energiju i otkriva suptilno kretanje duha, kundalinija, zdravlja - fiziku i biologiju.

Autori: Dejvid Vagner i Gabriel Kazins

Mek povez

172 strane

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

TERAPIJA MAGNETIMA

Terapija magnetima je prirodno, brzo, jeftino i potpuno bezopasno rešenje za bolje fizičko i emotivno zdravlje. Stari narodi su poznavali blagotvorno dejstvo magneta i koristili ih kako bi produžili životni vek i očuvali mladost i zdravlje. Sada je pravo vreme da se ova drevna terapija primeni uz potpuno nov pristup.

Autor: Piter Rouz

Mek povez

150 strana

Cena sa PDV-om: 680 dinara

 

 

BIO-ENERGO-ČIP

- novi pogled na nastanak i lečenje bolesti-

 

Svet oko nas može biti blagotvoran, ali može biti i izuzetno opasan po naše zdravlje. Razna zračenja dopiru iz tla po kojem hodamo, emituju ih električni uređaji koje svakodnevno koristimo, a smrtonosne vibracije ponekad stižu i iz kosmosa. Ovo je najfantastičnija knjiga koju ste ikada pročitali. U njoj ćete naći odgovore na pitanja kako se najefikasnije zaštiti od pogubnih uticaja. Ovo je, takođe, jedna od retkih knjiga koje pišu o alternativnoj medicini i radiesteziji bez mistifikacije - sa stanovišta čiste nauke. U knjizi je opisan istorijat pronalaska Bio-energo-čipa, izuzetno efikasnog neutralizatora štetnih zračenja. Takođe, objašnjen je način na koji ovaj specifičan uređaj deluje, a navedeni su i mnogobrojni primeri iz prakse.

Autor: Aleksej Tihonov

Meki povez

125 strana

Cena sa PDV-om: 600 dinara

 

 

 

 

LEK ZA SVE VRSTE KANCERA

(The Cure for All Cancers)

Istraživanje pokazuje da postoji jedan jedini uzročnik svih vrsta kancera. Pročitajte istorije bolesti preko 100 izlečenih ljudi kojima su dijagnostifikovani razni oblici kancera. Uputstva metodom korak po korak. Zapanjujuća nova teorija na kojoj se zasniva izlečenje. Prva knjiga dr Hulde Reger Klark, poznate biofitičarke i fiziologa u kojoj ona otkriva uzročnike kancera, nudi savete za izlečenje i opisuje svoje rezultate i metode.

 

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

642 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

LEK ZA SVE VRSTE UZNAPREDOVALIH KANCERA

(The Cure for All Advanced Cancers)

Druga knjiga dr Hulde Klark objašnjava da kancer može biti izlečen. Ne samo rani stadijumi, već i uznapredovali. Mi nismo navikli da razmišljamo o leku. Mi razmišljamo o remisiji kao jedinoj mogućnosti. Ova knjiga ipak ne govori o remisiji, ona govori o leku. Uzrok pojave maligniteta je objašnjen u prethodnoj knjizi. Otklanjanjem malignosti tumori ostaju onakvi kakvi su bili pre razvoja malignosti. Zbog toga je fokus ispitivanja dr Klark postalo upravo otklanjanje ovakvih tumora. U knjizi je opisan dvadesetjednodevni program lečenja, sa procentom uspešnosti kod uznapredovalih kancera od 95%. Takođe su dati i dokazi o smanjenju i nestanku tumora.

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

655 strana

Cena sa PDV-om: 1.300 dinara

 

 

LEK I PREVENCIJA ZA SVE VRSTE KANCERA

(The Cure and Prevetion for All Cancers)

 

Poslednja knjiga dr Hulde Klark prevedena na srpski jezik, u kojoj je opisano korišćenje Sinhrometar rezonance. Sve o kanceru izazvanom parazitom povezanim sa našim DNK regulatorom rasta, alkalizatorom (metilen plavo). Ova boja dospeva u vodu iz filtera i izbeljivača korišćenih za sanaciju vode. To pokreće vezu sa drugim dobro poznatim kancerogenima istvara se kancerogeni kompleks. Naučite kako da izbegnete taj kancerogeni kompleks koristeći bilje, elektricitet i druge nisko-tehnološke metode da bi izlečili ovu, za većinu nas strahovitu bolest.

 

Autor: Dr Hulda Reger Klark

Mek povez

738 strana

Cena sa PDV-om: 1.600 dinara

 

 

 

 

 

 

 

   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info