www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65   |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber: +381645496865

 
   

 

ZAPER BASIC

Istraživanje dr Klark je pokazalo da se ovom osnovnom frekvencom može eliminisati oko 100 parazita u svim stadijumima razvoja.

 

Cena sa PDV-om:

8.400 dinara

 

ZAPER APARATI

- po sistemu dr Hulde Klark -

 

Paraziti koji žive u ljudskom organizmu izazivaju gotovo sve bolesti - od alergije, do kancera. Posle 40 godina izučvanja uzroka bolesti, Dr Hulda Klark dokazala je da se jednostavnim sredstvima, kakav je ZAPER aparat koji je konstruisala, može izvršiti potpuno čišćenje organizma za kratko vreme.

Svoja otkrića dr Klark detaljno opisuje u osam knjiga, od kojih su četiri prevedene i na srpski jezik:

"Pod uništavanjem štetočina zaperom podrazumevam selektivno uništavanje patogenih organizama električnom strujom. Godinama sam koristila komercijalni generator frekvencija da "uništavam" jednu štetočinu za drugom. Najpre sam napravila šemu frekvencija za najveći broj bakterija i virusa u mojoj zbirci (preko 80 njih). Potom bih testirala pacijenta na svaki od njih, u nadi da neće imati neki za koji nemam uzorak. Čak i osobe koje su patile od obične prehlade imale su bar tuce mikroorganizama u sebi (ne samo adenovirus). Pri narednoj poseti podesila bih generator frekvencija na taj niz frekvencija koji sam otkrila. Po tri minuta za svaku. Celokupni proces, testiranje i lečenje, trajao bi oko dva sata. Često bi pacijenti doživeli trenutno olakšanje, ali je ono često bilo i privremeno. Ono što tada nisam znala je da virusi mogu da zaraze neki veliki parazit, kao što je dečija glista - ukoliko ne ubijete svoje dečije gliste i svoj virus, virus će vam se brzo vratiti.

 

ZAPER PLUS - 3 programa, 2 naponska nivoa:

1. CLASSIC: osnovni zaper

2. FB: eliminacija metilja

3. PLUS: frekvenca za priključenje zapikatora

 

Cena sa PDV-om: 19.670 dinara

Zapikator ploča nije uključena u cenu aparata

 

 

Godine 1994. je moj sin napravio preczni ručni generator frekvencija koji radi na baterije. Nazvali smo ga Zaper. Svrha je bila da omogućimo svima da ubiju crevnog metilja pomoću jeftine sprave. Korišćenje generatora na raznim frekvencijama može doneti toliko dobrobiti, da sam smatrala da svako treba da zna kako da tu spravu napravi. Međutim, kada sam je isprobala na jednoj od bakterija koju sam imala, takođe su uginule i druge tri na veoma različitim frekvencijama! To se nikada ranije nije desilo. Kada sam zaper isprobala na drugima, čak i ako su imali na tuce patogenih organizama, svi bi uskoro bili mrtvi! Uzastopna testiranja pokazala su da to nije rezultat neke posebne konstrukcije ili specijalnih talasa koje je proizvodila ta sprava. To se desilo usled delovanja baterije!

Svaka pozitivna ofsetna frekvencija ubija sve bakterije, viruse i parazite istovremeno, ako ima dovoljan napon (u ovom slučaju 5 do 10 volti), trajanje (sedam minuta) i frekvenciju.

Ranije sam uvek podešavala moj kupljeni generator frekvencija da varira između pozitivnog i negativnog napona. Sada sam pokušala da ga podesim da varira između pozitivnog napona i nule. To je bilo isto toliko efikasno koliko i generator frekvencija na baterije koji je napravio moj sin. Stvaranje pozitivnih ofsetnih frekvencija je najbolji način da se brzo ubiju svi patogeni organizmi. Ali za to je potrebno više tretmana. Potrebna su tri tretmana da se ubiju svi. Zašto?

 

ZAPER PLUS na koji je priključena ZAPIKATOR PLOČA

Cena Zapikator ploče sa PDV-om: 6.860 dinara

 

 

Prvi tretman zaperom ubija viruse, bakterije i parazite. Ali kroz nekoliko minuta često se vraćaju druge bakterije i virusi. Zaključila sam da su oni zarazili parazite, a ubijanje parazita ih je oslobodilo. Drugi tretman zaperom ubija oslobođene viruse i bakterije, ali se ubrzo ponovo pojavljuje nekoliko virusa. Mora da su oni inficirali neke od poslednjih bakterija. Nakon trećeg tretmana nikada nisam pronalazila bilo kakve viruse, bakterije ili parazite, čak ni satima kasnije. Zašto virusi unutar parazita nisu uginuli prilikom prvog tretmana? Možda zato što elektricitet putuje pretežno po spoljašnjosti predmeta. Telo parazita štitilo je njihovu unutrašnjost. Zato je moj raniji rad koji je toliko obećavao, pri kome su se sati provodili na generatoru frekvencija, donosio samo delimično ili privremeno poboljšanje - pošto sam tretman obavljala samo jednom a ne tri puta. I to objašnjava zašto od samo jednog tretmana generatorom frekvencija ili zaperom često dobijete prehladu! Zaper ne ubija zaštićene organizme kao što su oni koji bi mogli biti unutar vašeg želuca ili creva. Elektricitet putuje duž zida želuca ili creva, ne kroz njihov sadržaj. Zato se pokazalo da je u nekim slučajevima mnogo efikasnije kada se tretman zaperom kombinuje sa biljnom terapijom."

 
 
Knjige dr Klark možete kupiti u našoj prodavnici ili ih naručiti poštom
 
 
 
 
 
 
 
     
 
       
       
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info