www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65   |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber:

+381645496865

 
   

 

 

Tachyon Gold

- TAHIONSKA PLOČA -

 

Cena sa PDV-om:

5.100 dinara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više informacija o tahionskoj energiji, proizvodima i tahionskoj teoriji potražite na sajtu

www.teslina-ploca.rs

 

Tahyon gold ploča je energetska ploča za aktiviranje životne energije. Napravljena je specijalnim postupkom tahionizacije - patentiranom metodom koja je razvijana duže od decenije. Izrađena je od legure bakra i presvučena 24-karatnim zlatom.

Tahionska energija razlikuje se od drugih formi energije po tome što ne pripada elektromagnetnoj realnosti. Prema profesoru Tileru sa Stenforda, tahioni postoje u magneto-električnoj (etarskoj) realnosti. Otuda i njene tako neobične karakteristike. Najvažniji aspekat tahionske energije je njena zapanjujuca sposobnost da stvori red iz haosa ili, receno naucnim jezikom, antientropiju. Entropija je tendencija stvari da se kreću ka stanju većeg nereda. Tahionska energija ima suprotan efekat (negativna entropija ili negentropija), čime zapravo promoviše postizanje više harmonije i balansa. Druga zapanjujuća karakteristika tahionske energije je njen potencijal nulte tačke. Sve u fizickom svetu ima specificnu talasnu dužinu, rezonancu i polaritet (+/- ili neutralni). Energija Nulte Tačke (nedirekcionalna) to sve nema, što znači da poseduje sposobnost simultane organizacije čitavog multidimenzionalnog spektra energija. To utiče na osobu na jedinstven način, zavisno od njenih energetskih potreba. Tahionska energija organizuje i održava pravilan balans i protok životne sile kroz sistem meridijana u ljudskom telu.

Tahionska energija nema određene polaritete i frekvence, pa se može primeniti na čitav multidimenzionalni energetski spektrar. Nulta Tačka predstavlja optimalno potencijalno stanje, idealni balans ili homeostazu. Tahionske ploče utiču na fluidne delove ljudskog tela koje čini 75% vode; poboljšavaju funkcije molekula fluida od kojih se sastoji organizam , unapređujući apsorpciju kiseonika i hranljivih materija, istovremeno eliminišući višak supstanci. Tahionska energija ima zapanjujući efekat na vodu, koja zatim utiče na ćelije našeg tela. Svaka od 70-80 triliona ćelija ljudskog tela je poput malog satelita koji prima i koristi životnu energiju. Tahionske ploče omogućavaju ćelijama bolju moc prijema tahionske energije. Ravnoteža nivoa vode u telu je od suštinske važnosti za pravilnu cirkulaciju tahionske energije. Tahionske ploče-aktivatori, premošćuju blokade izazvane stresom, zagadenjem, lošim navikama u ishrani i generalno lošim načinom života; održavajuci konstantni protok vitalne energije koju telo smesta iskorišcava da bi se reorganizovalo i harmonizovalo i redukovalo unutrašnji i spoljašnji haos.

Iako je ljudsko telo najosetljivija prirodna antena, problem je što se veoma često javljaju blokade koje prekidaju slobodni tok životne energije iz okoline. Bukvalno smo isceđeni stresom, elektromagnetnim zračenjima, zagadenjem i nezdravnim stilom života. Kljuc privlačenja viših energija je postati prijemčivija antena. Da bi smo to postigli, naše energetsko polje treba ponovo dovesti u ravnotežu, kako bi se smanjio i eliminisao haos u našim životima. To je upravo namena tahionskih ploča – da stvore red iz haosa i da nam omoguce bolju prijemčivost za tahionsku energiju. Zbog nedirekcionalnih svojstava tahionskih proizvoda, oni su potpuno sigurni i efikasni za sve i svakoga.

Tahionska energija nije merljiva klasičnim fizickim metodama. Njeno delovanje je, medutim, lako utvrditi posredno - delovanjem na objekte, vodu i živa tkiva. Voda u blizini tahionizovanih materijala poprima izuzetna svojstva (ukus, moć da pojačava isceljujuće i životne procese); bol prolazi brže, a isceljenje je takode ubrzano. Tahjonski materijali formiraju vrtloge energije (vortex). Ti vrtlozi nalik na levak su stalniji i jačeg intenziteta ako tahionizovani materijal ima napravljen otvor, koji nije proizvoljan, nego je proračunat specijalnim formulama (teorija torzionih polja). Tahyon gold ploče imaju specifican otvor koji nije simbol i ne može se tako posmatrati. On služi za lakše postizanje - savršenog vorteksa. Teorijski, postoji In i Out Vortex (ulazni i izlazni). U praksi, pošto se radi o nehercijanskim česticama bržim od svetlosti, In je istovremeno i Out, i obrnuto. To znači da nema veze kako se ploča okrene prema tkivu, ona zrači blagotvorno sa svake strane, jer je vrtlog čista energija.

 

 

 

   
     
                   
     
           
                   
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info