www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65  |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber:

+381645496865

 

ORGONITI

 

 

 

 

 

 

ORGONIT

GENERATOR ORGONSKE ENERGIJE

1. SID orgoniti velike snage i dometa

 

 

prečnik osnove 130mm, visina 100mm, težina preko 800gr.

 

Cena sa PDV-om: 6.000 dinara

 

 

2. Orgoniti u obliku velike kupe

 

 

 

prečnik osnove 100mm, visina 110mm. težina oko 800gr

Na vrhu se nalaze karneol, rozenkvarc, heliotrop-krvavi kamen i ametist.

 

Cena sa PDV-om: 4.200 dinara

 

 

 

 

 

3. Orgoniti u obliku male kupe

 

prečnik osnove 40mm, visina 40mm, težine oko 80g

Na vrhu se nalaze fluorit, ametist, plavi kamen

 

Cena sa PDV-om: 1.800 dinara

 

 

Pomoću modifikovanog Gajgerovog brojača, Dr Vilhelm Rajh je 30tih i 40tih godina prošlog veka detektovao i izmerio postojanje eterične energije koju je nazvao orgonska energija. Ustanovio je da naizmenični slojevi organske poliesterske smole i neorganske čelične vune privlače i prikupljaju orgonsku energiju, ali ne samo onu pozitivnu koja ima blagotvorno dejstvo na živa bića (Rajh ju je nazvao POR), već i štetnu, negativnu energiju (takozvani smrtonosni orgon ili SOR). Koristeći princip naizmeničnih organskih i neorganskih slojeva materijala, Rajh je konstruisao velike kutije koje je nazvao orgonskim akumulatorima. Zahvaljujući njima, uspeo je da izleči svoje pacijente od različitih vrsta bolesti, među kojima je i kancer. Princip lečenja je bio jednostavan - pacijent bi ušao u kutiju i izvesno vreme proveo njoj, napajajući se orgonskom energijom.

Naučnici sa univerziteta Marburg u Nemačkoj, objavili su 1986. godine rezultate istraživanja orgonskih akumulatora (S. & Gebauer, R.: "Die Psycho-Physiologischen Wirkungen des Reich'schen Orgonakkumulators auf den Menschlichen Organismus). Oni su ustanovili da, za razliku od kontrolnog uzorka kutije napravljene isključivo od fiberglasa, tridesetominutni tretman u orgonskom akumulatoru daje konzistentne, pozitivne psihofiziološke efekte. "Rezultati koje smo dobili tokom istraživanja ukazuju da je pretpostavka o pozitivnim fizičkim svojstvima orgonskog akumulatora i njegovim psihofiziološkim uticajima na ljudski organizam - kako je to dr Rajh tvrdio, zaista utemeljena na istini", piše u njihovom tekstu.

Rajhov rad, često kritikovan od strane njegovih kolega, nastavili su 60tih godina ruski naučnici koji su njegovim istraživanjima pristupili daleko otvorenijeg uma. Doktor Nikolaj Kozirev (1908-1983) je naučno dokazao da ta nevidljiva energija zaista postoji svuda oko nas. Njegova fascinacija Rajhovim otkrićima dobila je i praktičnu primenu. Dr Kozirev je stvorio ruski odbrambeni sistem zasnovan na principu takozvanih torzionih polja (etarske, orgonske energije). Sve do raspada Sovjetskog Saveza 1991. godine, radovi dr Kozireva koji su potvrdili da su Rajhova istraživanja zasnovana na naučnim činjenicama baš kao i empirijska iskustva sa orgonitima, bili su strogo čuvana tajna.

Hiljade naučnika sa obe strane gvozdene zavese je, podstaknuto iskustvima Rajha i Kozireva, nastavilo njihov pionirski rad, uslovivši da jedan od glavnih pravaca zapadne nauke konačno i zvanično prizna koncept univerzalne, nevidljive energije koja se u medijima često naziva tamna materija, vakuum fluks ili energija nulte tačke - zavisno od toga ko o tome priša. Ali među poštovaocima orgonita nema sumnje da svi ti nazivi opisuju uvek jedno isto: energiju koju je Rajh nazvao orgon.

Bračni par Don i Karol Kroft su 2000. godine otkrili da mešavina katalizovane organske smole i neorganskih metalnih opiljaka, izlivena u kalupe od papira ili plastike, takođe može da da stvori supstancu koja privlači eteričnu-orgonsku energiju slično Rajhovim akumulatorima.

Da bi efikasno prikupljali, menjali i emitovali orgonsku energiju, u orgonite je dodata mala količina kvarcnih kristala, čime je obezbeđeno da orgoniti funkcionišu kao samostalni, konstantno funkcionalni akumulatori koji efikasno menjaju negativnu orgonsku energiju u pozitivnu orgonsku energiju. Pri tom nije potrebno praviti velike orgonske kutije, jer je nova generacija orgonita bila dovoljno mala da se postavi u prostor ili se nosi u džepu.

Kada se orgonit nađe u blizini izvora negativne, smrtonosne orgonske energije (SOR), veoma brzo će je transformisati u pozitivnu orgonsku energiju (POR). Tokom procesa hlađenja, smola u orgonitu se skuplja i trajno pritiska kvarcni kristal unutar orgonita čime se stvara dobro poznati kristalni piezoelektrični efekat (krajevi kristala postaju električno polarizovani). To je i jedan od razloga što orgoniti efikasno funkcionišu kao genaratori pozitivne energije.

Orgoniti utiču na energiju oko nas. Cena koju naš organizam plaća nezadrživom proces tehnološke modernizacije je ogromna. Disbalans prirodnih energija organizma izazvan elektromagnetnim zračenjima dovodi do ozbiljnih psihičkih i fizičkih problema. Loša iskustva iz prošlosti i tragične smrti u okruženju, takođe ostavljaju za sobom velike količine negativne energije. Orgonit jednostavno transformiše negativnu energiju u pozitivnu.

Dr Rajh je orgonsku energiju podelio na tri vrste:

OR - orgon - neutralna energija

POR - pozitivni orgon - energija blagotvorna po ljudsko zdravlje

SOR - smrtonosni orgon - negativna energija koja izazva zdravstvene probleme

Rajh je utvrdio da je SOR zapravo vrsta zatvorene, kapsulirane POR energije koja ne funkcioniše onako kako treba. Ta energija ne teče, ona stagnira ne samo u okruženju, već i u ljudskom organizmu. Stagnacija izaziva energetski disbalans koji može da izazove bolest. U prirodi, SOR je energija koju je stvorio čovek. Modernizacija i tehnološki razvoj stvaraju SOR. Emocionalni faktori, tragična iskustva i lično ponašanje pojedinaca takođe doprinose stagnaciji pozitivne orgonske energije (POR).

 

4. Orgoniti u obliku zarubljene kupe - univerzalni

 

 

 

 

Orgonit zarubljena kupa - zeolit, mesing

 

Cena sa PDV-om: 1.440 dinara

 

 

5. Polulopte -lični orgoniti

 

 

osnova 40mm, visina 20mm, težina oko 50gr

Crveni jaspis, kalcit, crveni japisrodonit, mesečev kamen, sunčev kamen, tirkiz, ahat,malahit, rozekvarc, amazonit, žad...

 

Cena sa PDV-om: 1.200 dinara

 

6. Orgonit medaljon

Cena sa PDV-om: 1.800 dinara

 

 

.

 

Kao mešavina neorganskih metalnih opiljaka i organske smole, orgoniti funkcionišu veoma jednostavno. Neorganski metal odbija OR i SOR, dok ih organska smola privlači. Serija kontinuiranog odbijanja i privlačenja hiljadu pa čak i milion puta iznova, rezultira brzom razmenom električnih naboja. Tako se SOR - smrtonosna orgonska energija pretvara u POR - pozitivnu orgonsku energiju. Čovek ne može da pobegne ili da se izoluje od energije koja ga okružuje. On je u potpunosti deo sveobuhvatnog energetskog sistema univerzuma. Ako se okruži pravilno izbalansiranom energijom, um i telo ostaju zdravi. Orgonit transformiše negativnu energiju u pozitivnu orgonsku energiju. Efekat tog dejstva varira zavisno od toga koliko je dugo energija stagnirala u telu i okruženju. Orgonit konstantno radi na transformaciji i balansiranju te energije. Vremenom se itekako oseti blagotvorno dejstvo. Osim toga, orgonit pročišćava vazduh i atmosferu (zbog čega se smatra idealnom zaštitom od uticaja kemtrejlova), detoksifikuje vodu, utiče ne okončanje suše, utiče na bolji i brži rast biljaka, ublažava štetne efekte elektromagnetnih zračenja, uspostavlja emocionalni i energetski balans organizma, pomaže kod nesanica i hroničnog umora i utiče na buđenje unutrašnje psihičke energije.

Ne postoje dva ista orgonita. Svaki se pravi ručno i svaki je jedinstven. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ni punjenje

 

 

     
         
 
 
         
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info