www.OmegaCor.info
 

 
Energetsko-informacioni pogled na svet
 

 

064 549 68 65    |   Pozovite nas za više informacija

Početak

Bio-energo-čip

Zaper aparati

Akupresura

Radiestezijski pribor

Prodavnica

 

 

 

ALTERNATIVNI CENTAR

OMEGA

 

BEOGRAD:

Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59

011 311 53 64

064 549 68 65

065 61 64 343

e-mail:

omega@omegacor.info

viber: +381645496865

 

 
MAGNETOTERAPIJA    

 

Nema na lageru

 

MAGIKO - MAGNETIZATOR VODE

MAGIKO je ekonomičan način za omekšavanje vode, bez ikakve hemije. Magnetni omekšivač vode je trajno rešenje problema tvrde vode. Magnetizator se ne troši i ne zahteva spoljno napajanje. Instalacija je krajnje jednostavna: dovoljno je postaviti magnetne delove na cev i zašrafiti imbus ključem koji se nalazi u pakovanju. Magnetni delovi su napravljeni od najkvalitetnijeg neodimijuma jačine 7500 Gausa. Magnetni delovi filtera omekšavaju vodu, a kamenac se više ne stvara u vodovodnim cevima.

Primena:

Lična higijena - Kosa je mekša, svilenkasta i lakša za održavanje. Koža postaje hidrirana, mekša, više nije suva.

Veš mašina - Za pranje veša potrebno je mnogo manje deterdženta i omekšivača. Veš postaje belji, čistiji, mekši i na njemu nema ostataka detredženta

Kvalitet vode - Voda ima bolji ukus i miris. Neprijatni mirisi hlora i sumpora su drastično smanjeni.

Kuhinja i kupatilo - MAGIKO rastvara kamenac i kisele fleke sa posuđa, pribora za jelo, sudopere, lavaboa, kade i wc šolje. U roku od nekoliko dana, loš ukus vode će nestati. Za eliminaciju zelenih kiselih mrlja je potrebno 7-12 nedelja. Ako se oribaju odmah u početku, više se neće ponovo javljati. Depoziti kalcijuma na tuševima, slavinama i toaletima će omekšati i rastvoriti se za 2 - 4 nedelje. Za potpuno očišćenje unutrašnjosti starih vodovodnih cevi sa višedecenijskim naslagama kamenca, biće potrebno više vremena, jer svako geografsko područje ima različit mineralni sastav pa kamenac u tvrdoj vodi obično ima različita svojstva. MAGICO će u roku od 90 dana rastvoriti depozite kamenca bez obzira na mineralni sastav i posebna geografska svojstva tvrde vode.

 

Nema na lageru

 

 

AQUAMAG

- štapić za magnećenje vode -

Magnetni štapić dužine 14.5 cm sadrži 2 magneta: na vrhu, unutar metalne kuglice je magnet jačine 800 Gausa, a u dršci je magnet dužine 2cm jačine 1500 Gausa. Zahvaljujući dejstvu njihovog magnetnog polja, vodi se vraća prirodni magnetizam. AQUAMAG se stavlja direktno u čašu vode ili hladnog napitka, tečnost se zatim povremeno promeša i već nakon 10 minuta voda je aktivirana i kao takva se veoma brzo apsorbuje u organizmu. Omagnećena voda pojačava cirkulaciju krvi, poboljšava metabolizam, omogućava bolje snabdevanje ćelija kiseonikom i bržu eliminaciju štetnih materija iz tela,smnjuje bol, olakšava gubitak kilograma, pojačava imunitet, utiče na smanjenje stresa i depresije, poboljšava pamćenje, reguliše probavu.

 

 
Upozorenje:

Magnetoterapija se ne preporučuje trudnicama, ljudima sa ugrađenim implantima (pejsmejkeri, insulinske pumpe...), kao ni kod malignih oboljenja. Magnetna terapija ne zamenjuje medicinske preparate i lekove. Ljudi koji imaju zdravstvene probleme, pre primene magnetne terapije treba da se konsultuju sa lekarom. Efikasnost proizvoda zavisi od individualnih karakteristika organizma i može se razlikovati. Magnetne proizvode ne treba držati pored audio/video kaseta, diskova, bankovnih i drugih magnetnih kartica.

 

   
                   
 
               
                   
   
 
 

e-mail: omega@omegacor.info